Popis pracovnej pozície
- Vymýšľanie nových a vylepšovanie existujúcich receptúr polotovarov, poľnohospodárskych výrobkov, sladkostí, sirupov, olejov, alkoholických a nealkoholických nápojov a pod.
- Kontrolovanie senzorických vlastností prijatých surovín.
- Odoberanie vzoriek a ich posielanie na fyzikálno-chemickú a mikrobiologickú analýzu.
- Vykonávanie dohľadu nad dodržiavaním receptúr a správneho technologického postupu výrobným oddelením.
- Kontrolovanie výrobných nákladov a navrhovanie opatrení na ich minimalizovanie.
- Vedenie a aktualizovanie technologickej dokumentácie.
Pre firmy - získajte istotu pri rozhodovaní o mzdách
Nastavte mzdy svojim zamestnancom férovo. Pomôže Vám pri tom podrobný report, s ktorým budete mať relevantné údaje o mzdách vždy po ruke.
Najčastejšia kariérna cesta zamestnanca
Grafika znázorňuje, ako zamestnanci vo svojej kariére najčastejšie postupujú. Kliknutím na názov pozície sa dostanete na jej detail s údajmi o plate.
Pozícia Potravinársky technológ - Poľnohospodárstvo a potravinárstvo na trhu práce
Pracovná pozícia zastáva
v rebríčku výšky platov
Zastúpenie žien na pozícii
Priemerný vek respondenta na pozícii
686. miesto
Krajčír
Textilný, kožiarsky a odevný priemysel
756 - 1 201 EUR
470. miesto
Frézar
Strojárstvo
1 098 - 1 977 EUR
1. miesto
Generálny riaditeľ
Vrcholový manažment
1 967 - 11 659 EUR
Zdá sa vám platový interval široký?
Priemerný plat vo vašom regióne zistíte po vyplnení krátkeho dotaznika
Porovnajte si plat s ostatnýmiZískajte detailné informácie o platoch na Slovensku
Pro
Platový report pre firmu
118,80 EUR*
* s DPH / 99,00 EUR bez DPH
Objednať report- Plat na pozícii podľa regiónu*, vzdelania, praxe, veľkosti firmy
- Celkový plat a jeho zložky* (variabilná zložka, provízie, odmeny)
- Rozloženie respondentov do mzdových pásem
- Rozpätie platu vyjadrené 1. decilom, 1. kvartilom, mediánom, 3. kvartilom, 9. decilom a údaj o priemernej mzde.
- Podrobný rozpis všetkých sledovaných poskytovaných nefinančných benefitov*
- Analýza finančných benefitov*
- Informácia o zastúpených spoločnostiach vo vzorke* * dostupné v prípade použitia regresného modelu