Popis pracovnej pozície
- Pripravovanie teplých, studených a diétnych pokrmov.
- Zodpovedanie za presné dodržiavanie receptúr, kvality a množstva použitých surovín.
- Rozdeľovanie pripravených pokrmov na samostatné porcie.
- Aranžovanie a dekorovanie pokrmov tesne pred podávaním.
- Používanie a starostlivosť o kuchynské náradie a vybavenie.
- Dodržiavanie prísnych hygienických štandardov a zásad.
Pre firmy - získajte istotu pri rozhodovaní o mzdách
Nastavte mzdy svojim zamestnancom férovo. Pomôže Vám pri tom podrobný report, s ktorým budete mať relevantné údaje o mzdách vždy po ruke.
Najčastejšia kariérna cesta zamestnanca
Grafika znázorňuje, ako zamestnanci vo svojej kariére najčastejšie postupujú. Kliknutím na názov pozície sa dostanete na jej detail s údajmi o plate.
Pozícia Kuchár - Cestovný ruch, gastro, hotelierstvo na trhu práce
Pracovná pozícia zastáva
v rebríčku výšky platov
Zastúpenie žien na pozícii
Priemerný vek respondenta na pozícii
686. miesto
Krajčír
Textilný, kožiarsky a odevný priemysel
827 - 1 314 USD
546. miesto
Traktorista, kombajnista
Poľnohospodárstvo a potravinárstvo
925 - 2 449 USD
1. miesto
Generálny riaditeľ
Vrcholový manažment
2 152 - 12 753 USD
Zdá sa vám platový interval široký?
Priemerný plat vo vašom regióne zistíte po vyplnení krátkeho dotaznika
Porovnajte si plat s ostatnýmiZískajte detailné informácie o platoch na Slovensku
Pro
Platový report pre firmu
118,80 EUR*
* s DPH / 99,00 EUR bez DPH
Objednať report- Plat na pozícii podľa regiónu*, vzdelania, praxe, veľkosti firmy
- Celkový plat a jeho zložky* (variabilná zložka, provízie, odmeny)
- Rozloženie respondentov do mzdových pásem
- Rozpätie platu vyjadrené 1. decilom, 1. kvartilom, mediánom, 3. kvartilom, 9. decilom a údaj o priemernej mzde.
- Podrobný rozpis všetkých sledovaných poskytovaných nefinančných benefitov*
- Analýza finančných benefitov*
- Informácia o zastúpených spoločnostiach vo vzorke* * dostupné v prípade použitia regresného modelu