Popis pracovnej pozície
- Pripravovanie materiálu potrebného na zhotovovanie kníh, časopisov, brožúr, katalógov, zoznamov, albumov a pod.
- Rezanie papiera na menšie hárky pomocou rezacieho stroja.
- Poťahovanie knižných väzieb papierom, kožou, koženkou, prípadne iným materiálom.
- Zošívanie a lepenie jednotlivých hárkov do blokov a to ručne alebo pomocou zošívacieho a viazacieho stroja.
- Spájanie knižných blokov a chrbta knihy pomocou disperzného, tavného, reaktívneho a polyuretánového lepidla.
- Opravovanie poškodených väzieb, chrbtov kníh, zošitia a pod.
Pre firmy - získajte istotu pri rozhodovaní o mzdách
Nastavte mzdy svojim zamestnancom férovo. Pomôže Vám pri tom podrobný report, s ktorým budete mať relevantné údaje o mzdách vždy po ruke.
Najčastejšia kariérna cesta zamestnanca
Grafika znázorňuje, ako zamestnanci vo svojej kariére najčastejšie postupujú. Kliknutím na názov pozície sa dostanete na jej detail s údajmi o plate.
Pozícia Knihár - Žurnalistika, polygrafia, médiá na trhu práce
Pracovná pozícia zastáva
v rebríčku výšky platov
Zastúpenie žien na pozícii
Priemerný vek respondenta na pozícii
681. miesto
Vrátnik, informátor
Pomocné práce
824 - 1 385 USD
644. miesto
Vedúca školskej jedálne
Školstvo, vzdelávanie, veda, výskum
1 030 - 1 613 USD
1. miesto
Generálny riaditeľ
Vrcholový manažment
2 111 - 13 123 USD
Zdá sa vám platový interval široký?
Priemerný plat vo vašom regióne zistíte po vyplnení krátkeho dotaznika
Porovnajte si plat s ostatnýmiZískajte detailné informácie o platoch na Slovensku
Pro
Platový report pre firmu
118,80 EUR*
* s DPH / 99,00 EUR bez DPH
Objednať report- Plat na pozícii podľa regiónu*, vzdelania, praxe, veľkosti firmy
- Celkový plat a jeho zložky* (variabilná zložka, provízie, odmeny)
- Rozloženie respondentov do mzdových pásem
- Rozpätie platu vyjadrené 1. decilom, 1. kvartilom, mediánom, 3. kvartilom, 9. decilom a údaj o priemernej mzde.
- Podrobný rozpis všetkých sledovaných poskytovaných nefinančných benefitov*
- Analýza finančných benefitov*
- Informácia o zastúpených spoločnostiach vo vzorke* * dostupné v prípade použitia regresného modelu