logo

Platy.sk – zúčastniť sa prieskumu je odteraz výhodnejšie

Portál Platy.sk sa snaží i naďalej prispôsobovať potrebám a želaniam návštevníkov, preto prichádza s ďalšou novinkou. Každý návštevník je po vyplnení dotazníka na stránke odmenený kvalitnejším a prehľadnejším výstupom.

O aké novinky sa konkrétne jedná?

Porovnanie vášho priemerného mesačného platu s hrubou mzdou ďalších respondentov na porovnávanej pozícii je graficky atraktívnejšie, čím sa zvyšuje prehľadnosť výstupu a jeho vypovedacia schopnosť.


Pridanou hodnotou nových výstupov je informácia týkajúca sa počtu uchádzačov, ktorí pripadajú na 1 konkrétne miesto. Tento údaj používateľom poslúži aj ako ukazovateľ atraktivity miesta na trhu práce.


Výsledky dotazníka odteraz obsahujú aj výber z aktuálnych pracovných ponúk na úrovni zvoleného regiónu. Podrobné informácie o jednotlivých miestach a ďalších ponúkaných pozíciách získate po odkliku, ktorý vás presmeruje na stránky pracovného portálu Profesia.sk.

Pridali sme tiež grafické ukazovatele čistej, hrubej a superhrubej mzdy, kde sa dozviete informáciu, koľko stojíte zamestnávateľa.

Ako sa kariérne posunúť vyššie, kedy je tá správna príležitosť na rozhovor so šéfom, čím argumentovať a odpovede na ďalšie podobné otázky nájdete v odbornom článku s názvom Ako a kedy vyjednávať o plate? Aké sú dôvody na zvýšenie platu? Odborný článok je ďalším bonusom pre každého, kto vyplní dotazník k pracovnej pozícii a na konci uvedie platnú e-mailovú adresu.

Pre používateľov prieskumu, ktorých zaujímajú podrobnejšie informácie o platoch, je určený firemný modul PayLab. Porovnanie základných percentilov platu s konkurenciou, analýzu platu na pozícii podľa vzdelania, lokality, dĺžky praxe, veľkosti a vlastníctva spoločnosti spolu s ďalšími údajmi je možné i naďalej získať na stránke www.paylab.sk.


Zistite, či zarábate férovo

Získajte bezplatné osobné porovnanie platu.

Porovnajte si plat