Support Ukraine #StandWithUkraine
logo

Manažment

Plat pre pozíciu Manažér reštaurácie na Slovensku

Hrubý mesačný plat - Slovenská republika
Na plat zamestnanca vplýva viacero faktorov, predovšetkým región, v ktorom pracuje, dĺžka praxe, veľkosť spoločnosti a ďalšie.
Porovnajte svoj plat s ostatnými ľuďmi na rovnakej pozícii a v rovnakom regióne bezplatne a anonymne.
80% ľudí zarába:
1 257 - 2 821 EUR
10% zarába menej ako 1 257 EUR
10% zarába viac ako 2 821 EUR

Mzdy v prieskume vyjadrujeme v hrubom.

Na základe platového prieskumu Platy.sk 80% ľudí na pozícii Manažér reštaurácie v krajine Slovenská republika zarába od 1 257 EUR do 2 821 EUR mesačne v hrubom.

Menej ako 1 257 EUR zarába 10% zamestnancov a 10% ľudí zarobí viac ako 2 821 EUR.

Prieskum vychádza z dát od zamestnancov očistených od extrémnych a duplicitných hodnôt. Zapojením sa do bezplatného anonymného prieskumu získate presnejšie porovnanie platu s inými ľuďmi pracujúcimi na rovnakej pozícii ako vy.

Akú prácu vykonáva typicky Manažér reštaurácie

  • Dozorovanie denných operácií reštaurácie s cieľom dosiahnuť vysoký štandard služieb a spokojnosť hostí.
  • Riadenie náboru zamestnancov, ich vzdelávania a hodnotenia pracovného výkony s cieľom vybudovať kompetentný tím.
  • Vývoj a implementácia efektívnych marketingových stratégií s cieľom propagovať reštauráciu a zvýšiť záujem zákazníkov.
  • Monitorovanie finančného výkonnosti vrátane rozpočtovania, predpovedania a kontrola nákladov s cieľom maximalizovať ziskovosť.
  • Zabezpečenie dodržiavania predpisov v oblasti zdravia a bezpečnosti, ako aj udržanie čistoty a hygienických štandardov.
  • Spolupráca s kuchárskym personálom pri tvorení a aktualizovaní menu, ktoré sa zhodujú s preferenciami zákazníkov a sezónnou dostupnosťou.
  • Riešenie zákazníckych dopytov, sťažností a spätných väzieb s cieľom vylepšiť zážitok z stravovania a pestovať lojalitu.
  • Udržiavanie vzťahov so dodávateľmi a partnermi s cieľom zabezpečiť včasné dodanie kvalitných produktov.
  • Analýza trhových trendov a aktivít konkurencie s cieľom identifikоваť príležitosti pre rast a zlepšovanie.
  • Plánovanie a organizρωση špeciálnych udalostí a propagačných akcií s cieľom prilákať nových zákazníkov a udržať existujúcich.

Pre firmy - získajte istotu pri rozhodovaní o mzdách

Nastavte mzdy svojim zamestnancom férovo. Pomôže Vám pri tom podrobný report, s ktorým budete mať relevantné údaje o mzdách vždy po ruke.

Najčastejšia kariérna cesta zamestnanca

Grafika znázorňuje, ako zamestnanci vo svojej kariére najčastejšie postupujú. Kliknutím na názov pozície sa dostanete na jej detail s údajmi o plate.

Pozícia Manažér reštaurácie na trhu práce

Pracovná pozícia zastáva
v rebríčku výšky platov

280. miesto

Zastúpenie žien na pozícii

57%

Priemerný vek respondenta na pozícii

35

677. miesto

Upratovač

Pomocné práce

Salary group 1

816 - 1 206 EUR

281. miesto

Senior účtovník

Ekonomika, financie, účtovníctvo

Salary group 2

1 362 - 2 668 EUR

280. miesto

Manažér reštaurácie

Manažment

Salary group 2

1 257 - 2 821 EUR

279. miesto

HR generalist

Ľudské zdroje a personalistika

Salary group 2

1 473 - 2 553 EUR

1. miesto

Development Director

Vrcholový manažment

Salary group 3

3 504 - 13 136 EUR

Zdá sa vám platový interval široký?

Priemerný plat vo vašom regióne zistíte po vyplnení krátkeho dotaznika

Porovnajte si plat s ostatnými

Ponuky práce vhodné pre Vašu pozíciu:

Nájdite pre seba lepšie platové podmienky alebo finančné a nefinančné benefity.

Zobraz ponuky práce na Profesia.sk

Získajte detailné informácie o platoch na Slovensku

Mzdy od zamestnancov
Solo
1 pozícia na rok
99,00 EUR*
Prístup pre 1 používateľa
Ideálne pre jednorazovú analýzu konkrétnej pracovnej pozície.

Často kladené otázky

Často kladené otázky a odpovede na ne o mzde na pozícii Manažér reštaurácie.

Celkový hrubý plat na pozícii Manažér reštaurácie sa pohybuje medzi 1 117 EUR a 4 376 EUR mesačne. Pre presné porovnanie odporúčame porovnať si mzdu cez dotazník na Platy.sk, čím získate presnejší pohľad na mzdu aj s prihliadnutím na región, v ktorom pracujete.

Najlepšie zarábajúci zamestnanci na pozícii Manažér reštaurácie majú celkovú hrubú mzdu aspoň 2 821 EUR za mesiac.

10% najlepšie zarábajúcich zamestnancov na tejto pozícii má celkovú hrubú mzdu vyššiu ako 2 821 EUR za mesiac a 10% najhoršie zarábajúcich na tejto pozícii má celkovú hrubú mzdu nižšiu ako 1 257 EUR za mesiac.
Zapojením sa do nášho platového dotazníka získate presné porovnanie vašej mzdy s priemerom na trhu s prihliadnutím na región, v ktorom pracujete.

Po odpracovaní 5 rokov sa na pozícii Manažér reštaurácie zarába 2 249 EUR mesačne v hrubom.

Na vyjednávanie o plate sa treba dobre pripraviť. Pri platovom vyjednávaní sa odporúčame sústrediť na nasledovné veci:
  • zistite si aktuálnú trhovú hodnotu pozície - na Platy.sk to viete zistiť zadarmo a anonymne
  • vyzdvihnutie skúsenosti a výsledkov - je dobré si rozhovor o plate dobre načasovať
  • rozšírené zodpovednosti - ak pracujete nad rámec svojej role a zodpovedností
  • pripravte sa na alternatívy - ak sa nedá ísť cestou zvýšenia mzdy, existujú aj iné možnosti (bonusy, dovolenka navyše a pod.)

Mzdové údaje sú z platového dotazníka, kde si každý môže anonymne porovnať svoju mzdu s ostatnými zamestnancami pracujúcimi na rovnakej pozícii. Tieto dáta očisťujeme a spracúvame podľa našej metodiky. Na pozíciu Manažér reštaurácie máme aktuálne zozbieraných 81 skontrolovaných respondentov.