Popis pracovnej pozície
- Vymýšľanie nových a vylepšovanie existujúcich receptúr a technologických postupov.
- Vykonávanie dohľadu nad dodržiavaním receptúr a technologických postupov.
- Riadenie procesu prípravy výroby s cieľom eliminovať možné nedostatky.
- Posudzovanie kvality nových výrobkov.
- Navrhovanie opatrení na optimalizáciu výrobných procesov.
- Analyzovanie vzniknutých odchýlok v spolupráci so zmenovými majstrami.
- Vypracovávanie a aktualizovanie technologickej a/alebo výkresovej dokumentácie.
- Spolupracovanie pri príprave cenových kalkulácií.
Pre firmy - získajte istotu pri rozhodovaní o mzdách
Nastavte mzdy svojim zamestnancom férovo. Pomôže Vám pri tom podrobný report, s ktorým budete mať relevantné údaje o mzdách vždy po ruke.
Najčastejšia kariérna cesta zamestnanca
Grafika znázorňuje, ako zamestnanci vo svojej kariére najčastejšie postupujú. Kliknutím na názov pozície sa dostanete na jej detail s údajmi o plate.
Pozícia Technológ - Chemický priemysel na trhu práce
Pracovná pozícia zastáva
v rebríčku výšky platov
Zastúpenie žien na pozícii
Priemerný vek respondenta na pozícii
681. miesto
Vrátnik, informátor
Pomocné práce
725 - 1 261 EUR
351. miesto
Vysokoškolský pedagóg
Školstvo, vzdelávanie, veda, výskum
1 300 - 2 305 EUR
1. miesto
Generálny riaditeľ
Vrcholový manažment
1 922 - 11 950 EUR
Zdá sa vám platový interval široký?
Priemerný plat vo vašom regióne zistíte po vyplnení krátkeho dotaznika
Porovnajte si plat s ostatnýmiZískajte detailné informácie o platoch na Slovensku
Pro
Platový report pre firmu
118,80 EUR*
* s DPH / 99,00 EUR bez DPH
Objednať report- Plat na pozícii podľa regiónu*, vzdelania, praxe, veľkosti firmy
- Celkový plat a jeho zložky* (variabilná zložka, provízie, odmeny)
- Rozloženie respondentov do mzdových pásem
- Rozpätie platu vyjadrené 1. decilom, 1. kvartilom, mediánom, 3. kvartilom, 9. decilom a údaj o priemernej mzde.
- Podrobný rozpis všetkých sledovaných poskytovaných nefinančných benefitov*
- Analýza finančných benefitov*
- Informácia o zastúpených spoločnostiach vo vzorke* * dostupné v prípade použitia regresného modelu